Закриване на 25-ти Международен панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика”

На 21 Август 2021 г. в 19.00 ч. закриваме най-голямото арт изложение в България- МЕЖДУНАРОДНИЯТ ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ И ИЗКУСТВАТА „БУЛГАРИКА“.

В 19.00 ч. на Сцена “Раковина”- Морска градина Варна ще закрием изложението с концерт на млади изпълнители- лауреати в международни конкурси.

Очакваме ви 🙂

Международният панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика” се провежда всяка година от 1 до 21 август в Морската градина на гр. Варна- между „Морско казино“ и Сцена „Раковина“.

През 2021 г., Панаирът ще се проведе за 25- ти път.
Съчетаващ в себе си традициите и съвремието в изкуството, Международният Панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика“, е място за изява на едни от най-добрите автори в областта на изящното и приложно изкуство, художествените занаяти, музиката.
Демонстрациите на авторските умения дават възможност на посетителите да наблюдават на живо създаването на уникални творби.

За своята 25-годишна история, Международният панаир на занаятите и изкуствата се превърна в едно от най-атрактивните и очаквани културни събития за Варна и нейните гости.

Международният панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика” се реализира с финансовата подкрепа на Община Варна, чрез фонд “Култура”.

0
    0
    Количка
    Количката е празна.Върнете се към магазина.