За радост на децата във Варна: На 1 юни Държавен куклен театър отваря лятна сцена

Лятната сцена на Държавен куклен театър – Варна, отваря врати на 1 юни – Деня на детето. От 11.00 ч. ще се играе спектакълът „Трите феи“. 

В театъра е създадена безопасна среда за здравето на публиката и актьорите, според изискванията на Министерството на здравеопазването. Броят на децата и възрастните, които ще се допускат на лятната сцена, е ограничен. Затова препоръчваме на родителите да се възползват от възможността за предварителна покупка на билети. Касата на театъра на ул. „Драгоман“ № 4 отвори днес, 26 май. Тел. за информация: 052 607 844, 0888 123 604. При изчерпване на местата за представлението в 11.00 ч., ще бъде организирано и второ от 12.15 ч. 

През дългите месеци на принудителна ваканция, екипът на Държавен куклен театър – Варна, не изгуби връзката с публиката си и всеки ден поддържаше интереса на децата чрез фейсбук страницата ни. „Приказка за теб“ – всяка събота и неделя, както и „Детска театрална занималня“ – в делничните дни, се превърнаха в очаквани и любими забавления за малките ни приятели, а родителите бързо откриха възможност да осмислят времето с децата си у дома. Излъчването на „Приказка за теб“ в събота и неделя точно в 11.00 ч., когато обикновено започват представленията ни в театъра, поддържаше интереса на децата към срещите ни на живо.

„Стотиците отзиви и благодарности към екипа ни, бяха нашите безценни аплодисменти в седмиците през март и април. Спечелихме хиляди нови приятели – харесванията на фейсбук страницата ни се увеличиха повече от два пъти – днес последователите ни са над 12 хиляди, а гледанията на онлайн приказките и идеите, които предлагахме в Детската театрална занималня, надхвърлиха 352 000 /триста петдесет и две хиляди/! Любопитното е, че достигнахме до децата не само от Варна, но и от цялата страна. Особено ни радват отзивите на родители и учители от малки населени места, в които, както ни уверяват те, децата за първи път са се докоснали до кукленото изкуство. Огромна популярност спечелихме и сред хиляди български семейства, които живеят извън страната и нашите приказки за първи път достигнаха до децата им. 

През последните дни екипът на Държавен куклен театър – Варна, усилено се подготвя за срещите си с публиката – очакваме я с нетърпение!“, споделят от Държавен куклен театър – Варна

източник: moreto.net

0
    0
    Количка
    Количката е празна.Върнете се към магазина.