Представяме ви номинираните сувенири, преминали на етап 2 в Конкурс „Сувенири“

Здравейте, приятели! Имаме новини за вас!

За нас е удоволствие да Ви представим сувенирите, събрали най-много гласове на публиката, които минават на втория етап в Конкурс „Сувенири“.

На 19.08.2020 г. на онлайн пресконференция през избрана от организатора дигитална платформа, всички желаещи да се включат в гласуването журналисти ще определят победителя в Конкурс „Сувенири“.

Конкурс „Сувенири“ е първият реализиран проект на Асоциация „Булгарика“ през 1995 г. Организира се в рамките на Международния панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика“. През 2020 г. той се проведе за двадесет и пети път.

Ежегодният конкурс “Сувенири“ е изключителна възможност за всички хора, творящи с желание и естетика да покажат творбите си на широката публика. Много надарени автори са започнали професионалния си път, благодарение на участието си в този конкурс.

✔️За първи път, конкурсът се проведе изцяло онлайн.

НОМИНИРАНИ СУВЕНИРИ

✔️ Сувенир 1
✔️ Сувенир 8
✔️Сувенир 14
✔️Сувенир 39
✔️Сувенир 47
✔️Сувенир 51
✔️Сувенир 65
✔️Сувенир 71
✔️Сувенир 87
✔️Сувенир 89
✔️Сувенир 102
✔️Сувенир 103
✔️Сувенир 115
✔️Сувенир 121
✔️Сувенир 131

Честито на номинираните! Благодарим на всички, които се включиха в конкурса!

Това е линка през който можете да откриете, кои са сувенирите, които стоят под номерата, изброени по-горе 👉 https://docs.google.com/forms/d/1mep8sWmLwnDmHxFqrYImTsm48ZL1y-OfAB4cUt_dnK8/edit?chromeless=1

0
    0
    Количка
    Количката е празна.Върнете се към магазина.