КУЛИНАРНА ИЗЛОЖБА

Асоциация „Булгарика“ в рамките на XX-ти Международен панаир на занаятите и изкуствата

организира

КУЛИНАРНА ИЗЛОЖБА

На 21. 08. 2016 г. от 20:00 ч. в английския двор на Археологически музей- Варна бяха представени кулинарни шедьоври за ценителите на добрата кухня.

Експозицията от специалитети беше част от церемонията при закриването 20-тото юбилейно издание на панаира и връчването на наградите на победителите в конкурсите на най-голямото изложение за изкуства и занаяти в България.

В кулинарната изложба взеха участие ресторанти и сладкари от Варна.

Бяха представени избрани вина на български изби.

Партньор на събитието е Институтът по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт- гр. Варна.

По време на официалната церемония по награждаването на победителите в конкурси, организирани в рамките на изложението, се проведе и награждаването на победителите във Фото конкурс на кулинарна тема „Първо снимай, после яж“, организиран от Институтът по кулинарни изкуства.

Повече информация за кулинарната изложба, можете да откриете тук:
http://www.bulgarika.bg/show-projectbg/20
https://www.facebook.com/events/796591357144643/

Повече информация за фото конкурса, можете да откриете тук:
http://www.culinaryartseurope.com/bg/purvo-snimai-posle-qzh-foto-konkurs

XX МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ И ИЗКУСТВАТА „БУЛГАРИКА“ се организира от Асоциация „Булгарика“ със съдействието на: Община Варна; BTV; National Geographic България; Център за медиация и обучение на медиатори „Итера“, Строителна компания „Каргон“, Vlastta.com, Ливеа Медиа Груп, Zona-news.com, Zona-zdrave.com, БНТ, Градски транспорт- Варна, Travel TV, Сънрайз мюзик, Телевизия „Черно море“, Топ принт, Nakratko.bg, Dariknews.bg, Bulgariautre.bg, Chernomore.bg, Рекламна агенция „Протема“, Институт по Кулинарни Изкуства към Висше Училище по Мениджмънт, Сатис България, Рекламен център „Рич“.

0
    0
    Количка
    Количката е празна.Върнете се към магазина.