Weaving Training

Тук на английки

Ако искате да откриете своята креативна страна или винаги сте искали да опитате да създавате нещо с ръцете си …

Обученията по тъкане са едно добро начало да откриете свой талант или да промените професионалната си реализация.

Обученията са създадени от една от най-утвърдените авторки на тъкани в България- Дари от Чергите на Дари. Организират се от Асоциация Булгарика- организатора на най-голямото изложение за изкуства и занаяти в България.  Създадени са, за да ви представят стъпка по стъпка начина на създаване на тъкани на стан.

Първите 2 нива са изцяло онлайн /видео/ базирани и представят в ясна логическа последователност всички етапи на тъкането. Практикума дава възможност на преминалите първите две нива да придобият допълнителни умения под погледа на майстора- тъкач, както и да започнат създаването на  свои собствени модели тъкани.

И така …. Време е да започнем нашето приключение наречено тъкане.

Обучение по тъкачество

Ниво 1

590 лв.

Ниво 2

590 лв.

Практикум

12 астрономически часа индивидуална работа с майсторката- тъкач, с осигурен персонален стан, материали и оборудване.

650 лв.

Сертифициране

След преминаване през цялото обучение- ниво 1, ниво 2 и Практикум, имате възможността да преминете и последния етап на обучителната ни методика – етапът на Сертифициране.
Асоциация Булгарика издава Сертификат за преминатото обучение след практически изпит пред три членна комисия на утвърдени автори- тъкачи.
Сертификатът Ви дава възможност да участвате, като майстор- тъкач, във всички събития на Асоциация Булгарика- Международен панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика”, изложби, пленери и др.
Сертификатът удостоверява, че сте преминали успешно през цялото обучение и сте придобили теоретични и практически знания и умения за занаята „Тъкачество”.

200 лв.

0
    0
    Количка
    Количката е празна.Върнете се към магазина.