Закриване на 26-ти Международен панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика”

На 21 Август 2022 г. в 20.00 ч. закриваме най-голямото арт изложение в България- МЕЖДУНАРОДНИЯТ ПАНАИР НА ЗАНАЯТИТЕ И ИЗКУСТВАТА „БУЛГАРИКА“.

В 20.00 ч. на Сцена “Раковина”- Морска градина Варна ще закрием изложението с концерт. Ще връчим наградите на победителите в конкурси и специалната награда на Асоциация „Булгарика“ за принос в съхранението и развитието на българските изкуства и занаяти.
Очакваме ви!

Международният панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика” се провежда всяка година от 1 до 21 август в Морската градина на гр. Варна- между „Морско казино“ и Сцена „Раковина“.

През 2022 г., Панаирът ще се проведе за 26- ти път.

Съчетаващ в себе си традициите и съвремието в изкуството, Международният Панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика“, е място за изява на едни от най-добрите автори в областта на изящното и приложно изкуство, художествените занаяти, музиката.

Демонстрациите на авторските умения дават възможност на посетителите да наблюдават на живо създаването на уникални творби.

За своята 26-годишна история, Международният панаир на занаятите и изкуствата се превърна в едно от най-атрактивните и очаквани културни събития за Варна и нейните гости.

0
    0
    Количка
    Количката е празна.Върнете се към магазина.