Утре 06. 08. 2019 г. от 18.00 ч. предстои откритият урок по тъкачество, в който всички желаещи ще имат възможност да се докоснат до изкуството на тъкачеството.

Ще ви срещнем с нашите тъкачи. Ще ви разкажем как в рамките на Международен панаир на занаятите и изкуствата “Булгарика” са се родили школите по тъкачество.

Кои са хората, които предават занаята си с такава любов, че за по-малко от 20 години вече имаме четвърто поколение тъкачи.

Откритият урок е безплатен и е част от програмата на най-голямото арт изложение в България.

А за тези които нямат възможност да присъстват “на живо” ще заснемем видео на събитието, което ще можете да видите в интернет страницата ни bulgarika.bg, в медиите и в youtube каналът ни: BulgarikaAssociation- https://www.youtube.com/channel/UCqRfZglA4ROm-WWWzf73DyA?view_as=subscriber

Международният Панаир на занаятите и изкуствата се организира със съдействието на: Асоциация „Булгарика“, Община Варна, чрез Фонд „Култура“, Институт „Итера“, Камара на медиаторите в България, Строителна компания „Каргон“, Телевизия „Сънрайз“, Градски транспорт, Електронни издания: Vlastta.com, Zona-news.com, Zona-zdrave.com, Novavarna.net, Petel.bg, Nakratko.bg.

0
    0
    Количка
    Количката е празна.Върнете се към магазина.